Serviciul de back up

 

 

Ce reprezinta serviciul Euler Hermes Collections de Back Up?

​Serviciul Euler Hermes Collections de back up ofera liniste si siguranta pentru a permite investitorilor sa acorde imprumuturi clientilor, fara utilizarea bancilor ca intermediari, cu un minim de risc, prin securitizarea creantelor comerciale. 
In aceste situatii riscurile investitorilor pot varia daca un client devine insolvabil, putand sa apara complicatii, investitorul primind, de cele mai multe ori, doar o mica parte din ceea ce ii este datorat. 

Serviciul Euler Hermes Collections de back up, ajuta la securitizarea acestui risc. Aceasta solutie unica ofera masuri imediate in cazul neindeplinirii obligatiilor financiare. In 24 de ore, Euler Hermes Collections poate trimite o scrisoare prestabilita debitorului, in limba locala, pentru a revendica drepturile investitorilor care sunt proprietarii de drept ai creantelor. Euler Hermes Collections, prin solutiile sale de recuperare a creantelor la nivel global, se poate ocupa de restul, putand recupera creantele comerciale in orice piata, incepand cu colectarea amiabila si terminand cu actiunile legale.

Ca parte a serviciului de back up, transferurile de date din portofoliu curent sunt initiate de Euler Hermes Collection care verifica si informatiile cheie pentru a se asigura ca investitorul are cunostinta de starea clientului si a debitorului. Simulari periodice sunt efectuate pentru a fi siguri ca Euler Hermes Collections este intotdeauna pregatit in cazul neindeplinirii obligatiilor financiare.
Serviciul Euler Hermes Collections de back up actioneaza ca o retea de siguranta  pentru a sustine imprumuturile: capacitatea noastra de a reactiona prompt si pe mai multe piete face această solutie unica.