CE ESTE RECUPERAREA CREANTELOR?

 

 

Recuperarea creantelor reprezinta colectarea platilor întarziate de la companiile care nu si-au achitat datoriile pentru produsele livrate sau serviciile primite.

​Întarzierea platilor, daca nu este gestionata prompt si corect, poate afecta serios afacerea dumneavoastra prin fluxul negativ de numerar, cifra de afaceri, rating-ul creditelor, si chiar reputatia afacerii dumneavoastra. Cand astfel de situatii apar, o strategie eficienta a managementului de credit este esentiala în gestionarea si rezolvarea acestora.

O a treia parte demna de ȋncredere reprezentata de o agentie de colectare a creantelor este o practica comuna în rezolvarea întarzierilor la plata. Colectarea debitului poate fi dificila, mai ales pe pietele straine;  întotdeauna cel mai bine este sa se actioneze rapid cu ajutorul unor colectori instruiti si cu experienta. 

Procedurile Euler Hermes Collection de colectare a creantelor comerciale sunt rezultatul multor ani de experienta a specialistilor nostri în recuperarea creantelor. Scopul nostru principal este de a asigura plata integrala cat mai repede posibil, mentinând în acelasi timp relatia dumneavoastra cu clientul. 
EHCollectionApp.PNGCum functioneaza serviciul Euler Hermes de recuperare a creantelor?
​​
Euler Hermes Collection ofera un serviciu complet de colectare a creantelor comerciale pe piata locala si în strainatate. Peste 500 de colectori cu experienta maximalizeaza procedurile de colectare a creantelor pe cale amiabila prin intermediul apelurilor telefonice, e-mail-ului si  a scrisorilor. Serviciul nostru de colectare international este coordonat de reteaua noastra globala de colectare compusa din birourile Euler Hermes si din furnizori externi. Legatura cu clientul este gestionata de biroul local al Euler Hermes.

debt-collections-principles.jpg