Polita Corporate Advantage nu este un produs standardizat, ci o acoperire moderna pentru pierderile cauzate de creantele neperformante, care poate fi adaptata pentru a se potrivi ca o manusa nevoilor de protectie ale unei companii. In acest fel o companie beneficiaza exact de securitatea de care are nevoie si are si libertatea necesara pentru a lua propriile decizii de afaceri, datorita conditiilor flexibile ale politei. Corpoate Advantage ofera peste 40 de clauze speciale pentru a le permite companiilor sa-si personalizeze polita in functie de modelul propriu de afaceri. 

Preventie chiar de la inceput

Inainte de semnarea unui contract comercial cu un nou client, este esential sa detineti informatia corecta pentru a face alegerile potrivite. Corporate Advantage va permite sa va evaluati potentialii clienti pentru a intelege nivelul riscului de creditare. Puteti beneficia de experienta departamentului nostru de risc cu privire la stabilirea unor conditii comerciale.

Analiza permanenta a bonitatii financiare a clientilor dumneavoastra

Odata ce ati inceput o relatie comerciala, expertii nostri de risc colecteaza si analizeaza informatii despre clientii dumneavoastra, utilizand o varietate de surse: vizite facute clientilor dumnevoastra, agentii de evaluare a riscului de creditare, informatii publice sau situatii financiare, respectiv rapoarte cu privire la comportamentul de plata al clientilor dumneavoastra.

Cunostintele noastre puse in slujba dumneavoastra

Reteaua globala a Euler Hermes, formata din analisti de risc, subscriitori de risc si economisti, reprezinta o completare a echipelor dumneavoastra interne, contribuind in numele dumneavoastra la continua monitorizare a stabilitatii financiare a clientilor dumneavoastra.

Despagubire eficienta

In cazul producerii unei daune, procesul nostru de despagubire va va permite sa va protejati compania impotriva efectelor negative. Departamentul de daune din cadrul Euler Hermes proceseaza rapid si eficient dosarele de dauna, eliminand astfel grijile cauzate de insolvente neasteptate si situatiile de intarzieri la plata.

Colectare la nivel international

Colectarea unei facturi neincasate de la un debitor necesita timp, bani si experienta. Oferim servicii de colectare ca parte integrata a politei Corporate Advantage. Prin intermediul retelei mondiale Euler Hermes a echipelor de colectare, va putem ajuta sa colectati debite in peste 90 de tari, luand in considerare practica, legislatia si procedurile locale pentru recuperare.

Optiuni mai bune pentru finantare

Cand creantele dumneavoastra sunt protejate prin asigurarea de credite comerciale, bancile si alte institutii de finantare va vor oferi conditii favorabile de creditare.

ICON%20Online%20Solutions
  • Corporate Advantage vine in intampinarea asiguratilor sai prin simplificarea documentelor, structurarea clara a acestora, pe capitole, astfel incat utilizarea politei va fi mult mai usoara.

 

ICON%20Online%20Solutions

 
  • Termene mai scurte pentru plata despagubirii
  • Limite de credit cu intrare in vigoare retroactiv
  • Acoperire de la data livrarii, cu posibilitatea emiterii facturii in termen de 30 de zile.

ICON%20Online%20Solutions

  • Flexibilitatea termenelor de plata: posibilitatea prelungirii datei scadente a facturilor aferente creantelor asigurate, fara acordul prealabil al asiguratorului.
  • Posibilitatea aprobarii limitelor temporare pentru industriile cu caracter sezonier
  • Mentinerea lichiditatii companiei prin intermediul serviciului de colectare integrat
  • Posibilitatea de consolidare a liniilor de credit bancare prin atribuirea beneficiul politei ca si garantie.  Posibilitatea alegerii riscurilor acoperite.

ICON%20Online%20Solutions

  • Cu EOLIS, serviciul nostru online configurat sa va ofere acces instant si securizat la informatii despre polita, va puteti accesa si administra polita oricand, primind decizii de limita de credit in timp real, printr-o simpla apasare de buton.

 

 

Prin selectarea casutei de mai jos, confirm că Euler Hermes ma poate contacta în legătură cu produsele și serviciile sale în conformitate cu Politica de confidențialitate.