Cand oportunitatile sunt prea mai pentru a fi ignorate

 

Stim cat este de important este pentru clientii nostri sa fructifice acele oportunitati mari, dar riscante, atunci cand apar. Prin urmare, Euler Hermes a dezvoltat pentru clientii sai un produs nou, unic, EH Power CAP, creat special sa ajute companiile mari sa creasca dincolo de obisnuit, mai ales atunci cand apar oportunitati prea mari pentru a fi ignorate.

 
EH Power CAP este un produs exceptional pentru cazuri exceptionale. Destinat exclusiv asiguratilor Euler Hermes, EH Power CAP va permite sa va asigurati rapid si convenabil o acoperire suplimentara pentru expunerile semnificative, atunci cand limitele de credit standard sunt insuficiente pentru afacerea dumneavoastra. Euler Hermes va ofera o acoperire garantata pe cumparatori specifici care nu pot fi acoperiti in mod satisfacator in conditiile obisnuite ale politei existente.

Polita de asigurare va protejeaza in aproape toate circumstantele tranzactiilor dumneavoastra comerciale. 

 

Insa pentru acele ocazii in care oportunitatea este mare, dar riscul extrem de sensibil, cererea de acoperire este atat de mare, incat este nevoie de flexibilitate suplimentara.

Expuneri semnificative si importante pentru care limitele de credit din polita initiala sunt insuficiente
Un numar selectat de riscuri exceptionale ale conturilor mari si strategice
Atat pietele interne, cat si cele de export
Mai multi cumparatori potentiali din portofoliul dumneavoastra

 

Consultati Account Managerii Euler Hermes pentru mai multe informatii despre cum poate EH Power CAP sa va imbunatateasca strategiile de management al riscului de credit.