IntroductionEH SmartView este un instrument de raportare online securizat, ce va ofera acces direct la cunostintele noastre exclusive de piata legate de portofoliul dumneavoastra de clienti, printr-o serie de rapoarte de analiza a riscului comercial.
EH SmartView este conceput pentru persoanele cheie din financiar, management al creditului sau al riscului, care au nevoie sa monitorizeze riscurile companiei asociate creantelor, dintr-o perspectiva centralizata. Revizuiti riscul clientului si captati oportunitatile de crestere cu rapoarte complete de management, pentru a lua decizii informate.

EH SmartView este o platforma online securizata de monitorizare a riscurilor, ce va ofera accesul direct la cunostintele noastre exclusive legate de portofoliul dumneavoastra de clienti, printr-o suita de rapoarte de management esentiale.

Iar prin actualizarea zilnica a datelor, gestionarea riscurilor si optimizarea oportunitatilor nu a fost niciodata mai usoara si mai precisa!

EH SmartView este mai mult decat un instrument de raportare; va permite, de asemenea, sa va concentrati mai bine resursele de vanzari asupra unor oportunitati mai productive, care va vor creste cifra de afaceri si va vor imbunatati fluxul de numerar. 
Facem acest lucru oferindu-va o perspectiva aprofundata a cunostintelor din spatele clasei noastre de risc - EH Grade si printr-o suita de rapoarte de management. 
EH Grade este rezultatul monitorizarii financiare si a bonitatii clientului dumneavoastra. Alocam fiecarui client o clasa de risc ce reflecta starea de sanatate a activitatii sale si modul in care acesta isi desfasoara activitatea.
 
EH SmartView va permite sa:

 • Vedeti un rezumat al KPI-ilor de risc pe portofoliu, prin intermediul unui tablou de bord principal
 • Analizati rata de acceptare a limitelor de credit dupa Grade (clasa de risc EH), sectorul comercial sau suma solicitata
 • Monitorizati profilul de risc al clientului in functie de tara
 • Identificati orice modificari in solvabilitatea clientilor dumneavoastra
 • Evaluati expunerea totala pe un segment de clienti

EH SmartView va ajuta sa intelegeti mai bine creditul dumneavoastra comercial si sa luati decizii de afaceri intelepte, prin:

 • Prezentarea in timp util a informatiilor valoroase, intr-un mod clar si concis
 • Vizibilitate mai mare pentru a va ajuta sa minimizati riscul
 • Control propriu asupra portofoliului dumneavoastra de cumparatori pentru a va maximiza oportunitatile
 • Incurajarea unei culturi de management al riscului
 • Ajutor pentru protejarea si dezvoltarea afacerii
 • Revizuirea expunerilor pe clientii de top

EH SmartView va ofera vizibilitate asupra debitorilor dumneavoastra si cunoasterea pietelor, pentru a lua decizii privind potentialul de dezvoltare. Deciziile, cum ar fi cresterea marjelor datorita riscului crescut al clientilor, reducerea termenelor de plata sau directionarea dezvoltarii in sectoarele pozitive, sunt acum luate mai usor.

Pe langa incurajarea adoptarii unui proces sanatos de management al riscului de credit in cadrul organizatiei dumneavoastra, EH SmartView va permite sa impartasiti luarea deciziilor cu colegii dumneavoastra, oferind o mai mare intelegere asupra modului in care sunt luate aceste decizii si un confort sporit ca acestea sunt in interesul dezvoltarii viitoare.