Cum functioneaza asigurarea creditelor comerciale?

 

 

O polita de asigurare a creditelor comerciale este mai mult decat o bucata de hartie. Prin intermediul acestei polite devenim partenerul dumneavoastra si va ajutam afacerea sa prospere

​​​

"Primim peste 20.000 de solicitari de limita de credit zilnic si procesam 81 % din
ele in mai putin de 48 de ore
."

Analizam bonitatea si stabilitatea financiara a clientilor dumneavoastra debitori si le atribuim o limita de credit specifica, reprezentand suma pe care o vom despagubi in cazul in care clientul-debitor nu va plateste.
 
In orice moment pe toata perioada de valabilitate a politei puteti solicita o acoperire suplimentara pentru oricare dintre clientii dumneavoastra debitori, daca este necesar. Monitorizand in mod constant fiecare client al dumneavoastra, evaluam riscul de crestere a expunerii si fie vom aproba solicitarea privind majorarea limitei de credit, fie o vom refuza dand o explicatie clara in timp util. Puteti solicita de asemenea o limita de credit pentru un nou client cu care doriti inceperea unui parteneriat de afaceri.

Este responsabilitatea noastra sa monitorizam in mod proactiv bonitatea clientilor dumneavoastra. Facem acest lucru prin colectarea de informatii despre clienti dintr-o varietate de surse, inclusiv vizite la clientul-debitor, registre publice, informatii furnizate de alti asigurati care vand catre acelasi client, situatii financiare si rapoarte privind creante intarziate.

Aceaste informatii sunt actualizate in mod constant si sunt utilizate in beneficiul tuturor. Daca informatiile noastre indica faptul ca unul din clientii dumneavoastra se confrunta cu dificultati financiare, va vom notifica acest aspect si va vom ajuta in stabilirea unui plan de actiune pentru atenuarea si evitarea pierderilor. 

In timp ce asigurarea de credite comerciale va despagubeste pentru pierderile rezultate din neincasarea creantelor comerciale, scopul final este acela de a ajuta afacerea dumneavoastra sa previna pierderile previzibile. In cazul in care un client al dumneavoastra nu va plati, va vom  despagubi in cuantumul limitei de credit aprobata.

 

Solicitati o oferta.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​