Beneficii cheie

 

 

In plin climat de recesiune la nivel mondial, cu o crestere de trei la suta a numarului de insolvente previzionate* si restrangerea creditelor comerciale acordata la export, gestionarea creditelor comerciale este mai importanta ca niciodata pentru succesul afacerii dumneavoastra

Asigurarea creditelor comerciale​ face mai mult decat sa asigure plata facturilor. Va poate ajuta afacerea sa prospere oferindu-va urmatoarele beneficii:

O crestere sigura a afacerii


Asigurarea creditelor comerciale va ofera increderea de a va extinde vanzarile catre noi piete si clienti. De asemenea va permite sa vindeti cu plata la termen, fara garantii, ceea ce va poate oferi un avantaj competitiv major, in special la export.

Cunoasterea detaliata a clientilor


Cunostintele noastre va ajuta in alegerea clientilor potriviti si in luarea celor mai bune decizii pentru afacerea dumneavoastra. Va spunem tot ce trebuie sa stiti despre clientii Dvs., potentialii clienti si despre piete, pentru dezvoltarea in siguranta a afacerii. Baza noastra de date reprezinta un suport valoros pentru gestionarea creantelor.

Optimizarea managementului riscului


Cu o polita de asigurare a creditelor comerciale aveti control si va puteti proteja mult mai bine impotriva pierderilor financiare. Puteti minimiza riscul atunci cand sunteti in cautare de clienti si piete noi. Asigurarea creditelor comerciale va ofera siguranta ca facturile dumneavoastra vor fi platite chiar daca clientii dumneavoastra nu platesc, lucru esential pentru protejarea fluxului dumneavoastra de numerar.

Posibilitati mai bune de imprumut sau finantare


Afacerea dumneavoastra poate prezenta conditii mai bune de imprumut cu garantia pe care o ofera polita de asigurare. In unele cazuri banca sau creditorul poate solicita o asigurare de credite comerciale pentru a va putea califica pentru obtinerea imprumutului.


*Euler Hermes insolvency index
​​