DE CE EULER HERMES COLLECTIONS?

 

 

​• Clienti dintr-o gama variata de domenii si de pe diferite piete
Solutii globale pentru IMM-uri si companii multinationale
500+ profesionisti Euler Hermes in colectarea creantelor comerciale in ​intreaga lume
Baza de date de risc EULER HERMES monitorizeaza companiile active de pe piete reprezentand 92% din PIB –ul global
Cooperare solida cu Asiguratorul Euler Hermes
Rating financiar Dagong (Ianuarie 2014) si Standard & Poor’s (Februarie 2014) AA–pentru grupul Euler Hermes

Euler Hermes Collections furnizeaza serviciul de colectare al creantelor comerciale la nivel global avand capacitatea de a solutiona cele mai dificile provocari. Facem parte din Euler Hermes, o companie a Allianz, lider ȋn solutii de asigurare a creditelor comerciale, ajutand companiile sa-si dezvolte afacerile in conditii de siguranta, atat pe plan local cat si peste hotare.

Gestionam servicii de colectare a creantelor comerciale pe plan intern si international in intreaga lume. Reteaua noastra internationala de colectare foloseste experienta noastra si cunostintele pietelor locale pentru a asigura cele mai profesioniste servicii pornind de la actiunile amiabile pana la demararea procedurilor judiciare.

CE OFERIM?

Experti in colectare la dispozitia dumneavoastra la nivel global
Cu +500 de profesionisti ȋn colectarea creantelor comerciale la nivel mondial, avem ceea ce este necesar pentru a va recupera banii fara a deteriora relatiile dumneavoastra comerciale. Echipele noastre dedicate de colectori au cunostinte vaste pe diferite industrii si piete fiind pregatiti pentru colectarea datoriilor restante in orice situatie.

Numele Euler Hermes
Ca lider recunoscut in industria asigurarilor de creante comerciale, numele nostru are un efect insemnat asupra rau platnicilor. Intreprinderea de masuri si escaladarea catre o terta parte demonstreaza clientului dumneavoastra seriozitatea cu care gestionati managementul creantelor.

Cunostintele noastre de specialitate
Focalizarea specialistilor nostri numai pe recuperarea creantelor comerciale de la companii inseamna ca avem experienta si competenta necesare pentru recuperarea creantelor comerciale eficient in orice piata.

Cunostinte despre companii la nivel global
Ca parte a grupului Euler Hermes, avem acces la cele mai recente informatii despre companii. Acest lucru inseamna ca, in urmarirea a ceea ce se datoreaza, putem localiza de multe ori informatii cheie, sau chiar persoane fizice cheie pe care alte agentii de colectare ar fi pur si simplu in imposibilitatea de a le urmări. Am adaugat cunostinse prin intermediul serviciului nostru de informatii de credit despre companii obtinute directe de la sursa si putem gasi date despre 40 mil de companii din intreaga lume, 24 de ore pe zi 7 zile pe saptamana.

Reteaua noastra globala de colectare
Reteaua noastra globala de colectare ne permite sa oferim serviciile noastre de colectare la nivel mondial. Folosind experienta si cunoasterea pietelor locale, va punem la dispozitie un serviciu profesionist  pentru actiunile amiabile cat si pentru cele legale. Desfasuram negocieri în diferite limbi, reusind astfel sa ne adaptam cu complexitatea fiecarui sistem juridic la nivel local.

Puterea si stabilitatea financiara
Ca agentie a dumneavoastra de colectare, recuperam cu regularitate sume importante ȋn numele dumneavoastra, iar ca membru al grupului Euler Hermes va oferim siguranta necesara unui parteneriat pe termen lung. Euler Hermes este o companie a Allianz, cu o cifra de afaceri de €2,5 miliarde si rating financiar Standard & Poor’s AA-.