Companii mici

 

 

​Ati putea crede ca asigurarea creditelor comerciale este potrivita doar pentru companii mari sau multinationale. Cu toate acestea, asigurarea creditelor comerciale poate fi esentiala  pentru sustinerea succesului continuu al  companiilor mici. Poate furniza informatii valoroase si sprijin, de care compania dumneavoastra altfel nu ar putea beneficia.

Solutiile noastre pentru companiile mici sunt rapid si simplu de implementat. Compania dumneavoastra poate beneficia de asigurare in mai multe moduri importante:
  • Va ofera siguranta afacerii. Prin intermediul asigurarii creditelor comerciale afacerea dumneavoastra este protejata impotriva neincasarii creantelor, situatie care poate fi deosebit de dificila pentru companiile mici. Compania dumneavoastra ar putea sa nu dispuna de capitalul sau resursele necesare pentru a se recupera in cazul in care clientii nu pot plati. Asigurarea creditelor comerciale va ofera siguranta achitarii facturilor, chiar daca clientii dumneavoastra sunt in imposibilitate de plata. Va despagubim si facem colectarea creantelor.
  • Va ofera un partener de incredere. Precum multe alte companii mici, este posibil sa nu dispuneti de resursele necesare pentru a va gestiona corect creditele comerciale. Avem cea mai extinsa retea de cunostinte despre companii, medii de afaceri si tendinte economice din lume. Aceste informatii valoroase sunt disponibile doar pentru clientii nostri, pe care ii ajutam sa le foloseasca in siguranta pentru dezvoltarea afacerii lor.
  • Este accesibila. Costul politei de asigurare are la baza cifra de afaceri. Este un mic procent aplicat la cifra si depinde de mai multe variabile, printre care vechimea companiei, istoricul de pierderi, domeniul de activitate si portofoliul de clienti-debitori. Cand riscul politic este inclus, costul poate fi mai mare. Majoritatea companiilor considera costul politei de asigurare foarte avantajos, chiar inainte de a lua in considerare beneficiile suplimentare precum managementul riscului, finantarea bancara, accesul la date economice, capacitatea extinderii vanzarilor in conditii de deplina siguranta.
  • Este usor de gestionat. Toti clientii nostri au acces sigur si instant la sistemul online cunoscut sub numele de EOLIS. EOLIS va permite sa solicitati limite de credit, sa monitorizati limitele de credit deja existente, sa  examinati date financiare ale clientilor si prospectilor dumneavoastra, sa solicitati deschiderea dosarelor de colectare.
Suntem renumiti pentru furnizarea serviciilor de cea mai inalta calitate catre toti clientii nostri. 
 ​
​Euler Hermes va prezinta noul produs de asigurare pentru companiile mici, SIMPLICITY​!​