Companii medii si mari

 

 

Fie ca doriti sa va extindeti afacerea la nivel national sau international sau sa va protejati conturile importante, va putem ajuta sa reusiti prin intermediul solutiilor noastre personalizate de asigurare a creditelor comerciale. Oferim afacerii dumneavoastra solutii flexibile, adaptate dimensiunii, domeniului de activitate si ambitiilor de dezvoltare.

Unele dintre modalitățile prin care afacerea dumneavoastra poate beneficia de asigurare de credite comerciale sunt:

  • Se poate personaliza conform nevoilor dumneavoastra. Ne luam angajamentul de a va pune la dispozitie o solutie care sa corespunda perfect nevoilor si dorintelor dumneavoastra.

  • Va ofera un partener. Lucram indeaproape cu reprezentantii companiei dumneavoastra pentru optimizarea gestiunii creditelor comerciale. Cunostintele noastre extinse puse la dispozitia dumneavoastra vor sustine si dezvolta managementul creditarii interne. Va punem la dispozitie cele mai valoroase informatii astfel incat dumneavoastra sa luati cele mai bune decizii de afaceri.

  • Va ofera posibilitatea de a exporta la nivel mondial. Avem experti de risc si economisti in peste 50 de tari. Acest lucru ne permite sa fim aproape de operatiunile dumneavoastra. De asemenea ne ofera informatii cu privire la capacitatea de luare a deciziilor pentru sprijinirea succesului afacerii dumneavoastra. Deciziile noastre privind limitele de credit sunt luate local, cu coordonare la nivel global. 

  • Va ofera siguranta afacerii. Facturile neplatite pot afecta negativ o companie mare, de success. Cu asigurarea creditelor comerciale sunteti protejati de neincasarea facturilor. Daca un client nu plateste, noi va despagubim, dupa care procedam la colectarea creantelor.
 
Suntem renumiti pentru serviciile de inalta calitate furnizate tuturor clientilor nostri. 
 
Find your local solution :
​​
​​​​