De ce asigurarea creditelor comerciale oferita de Euler Hermes?

 

 

Suntem cel mai important furnizor pentru solutii de asigurare a creditelor comerciale la nivel mondial. Cu peste 100 de ani de experienta, am castigat increderea clientilor nostri din intreaga lume. Utilizam cunostintele dobandite, dorinta noastra de a fi la dispozitia Dvs si energia noastra pentru a va ajuta sa atingeti noi culmi si sa navigati prin climatul economic in continua schimbare.


​Ce este unic la EULER HERMES:

 
  • Va oferim cele mai bune cunostinte. Avem cea mai extinsa baza de date referitoare la informatii privind riscul, pe care o actualizam in mod constant si o folosim in beneficiul tuturor asiguratilor. Baza noastra de date cuprinde informatii cu privire la peste 40 de milioane de companii. Aceste informatii sunt disponibile numai pentru clientii nostri si va vom ajuta sa la folositi pentru alimentarea succesului afacerii dumneavoastra la fiecare pas pe care il parcurgeti, in comertul intern sau international..
 
  • Suntem partenerul dumneavoastra. Scopul nostru este acela de a va ajuta sa reusiti in afacerea dumneavoastra. Pe masura ce primim noi informatii cu privire la clientii dumneavoastra sau la activitatile comerciale pe care le desfasurati, va informam rapid si clar, pentru a va putea ajusta strategia de afaceri. 
 
  • Punem nevoile clientului pe primul plan. Cautam in permanenta sa intelegem mai bine nevoile afacerii dumneavoastra si sa va depasim asteptarile privind serviciile oferite.
 
  • Suntem aproape de operatiunile afacerii dumneavoastra. Avem analisti de risc si economisti​ in peste 50 de tari. Deciziile privind limitele de credit sunt luate local, cu coordonare la nivel global.
 
  • Va oferim acces imediat, securizat la informatiile privind polita dumneavoastra. Sistemul nostru online cunoscut sub numele de EOLIS, este disponibil pentru toti clientii nostri. EOLIS va permite sa solicitati limite de credit, sa monitorizati limitele de credit deja existente, sa  examinati date financiare ale clientilor si prospectilor dumneavoastra, sa solicitati deschiderea dosarelor de colectare.
 
  • Suntem sustinuti de Grupul Allianz, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare la nivel mondial.
 


​​